Really Slow Servers Today?

Want to just shoot the breeze? Forum 42 is the place!

Moderator: Moderators

User avatar
ghosstt
Senior Member
Posts: 1551
Joined: Mon Feb 26, 2007 4:14 pm

Really Slow Servers Today?

Post by ghosstt » Mon Mar 17, 2008 4:37 pm

or is it just me?

User avatar
Kyo
Senior Member
Posts: 2470
Joined: Tue Jan 02, 2007 11:59 am
Location: Germany
Contact:

Post by Kyo » Mon Mar 17, 2008 4:39 pm

DEFINITELY not just you. No way, jose.

User avatar
Sharp Sapphire
Portablizer
Posts: 415
Joined: Fri Feb 22, 2008 9:40 pm

Post by Sharp Sapphire » Mon Mar 17, 2008 5:17 pm

yeah, its REALLY bad.. :(
Things I need to purchase for my NES Laptop:
1X PSone screen
6X 1.2v 3500mAh sub-C's
1X 1/8'' to RCA stereo Adapater
1X Radioshack repair kit

..yeaaaaah...

User avatar
vskid
Senior Member
Posts: 6314
Joined: Fri Mar 25, 2005 8:25 am
Steam ID: vskid3
Contact:

Post by vskid » Mon Mar 17, 2008 6:37 pm

Its been slow for me the last few days. The worst part is when you first get on, it takes several minutes to load the forum main page, but the pages after that load at an ok speed (I open all the unread topics in new tabs, so the first one is usually loaded by the time I finish opening the links).
Image

User avatar
lifeisbetterwithketchup
Senior Member
Posts: 2180
Joined: Fri Jul 21, 2006 12:08 pm
Steam ID: lifeisbetterwithketchup
Location: Illinois. Whee.
Contact:

Post by lifeisbetterwithketchup » Mon Mar 17, 2008 8:26 pm

vskid wrote:Its been slow for me the last few days. The worst part is when you first get on, it takes several minutes to load the forum main page, but the pages after that load at an ok speed (I open all the unread topics in new tabs, so the first one is usually loaded by the time I finish opening the links).
I do the same, with the same results. But the site seems pretty snappy right now.
Rekarp wrote:
mako321 wrote:What makes you head ninja, anyways? :wink:
Cause I am Abe F#!@ing Lincoln. :mrgreen:

User avatar
Felino
Posts: 1010
Joined: Thu Jan 18, 2007 12:51 am
Location: Australia.

Post by Felino » Mon Mar 17, 2008 8:33 pm

Its been so slow.

Its slightly beter now.
Charlie wrote:I always wanted to try wall flips, but I'm too attached to my neck.
Image

User avatar
cowsgoquack101
Senior Member
Posts: 1981
Joined: Thu Aug 04, 2005 9:21 am
Steam ID: cowsgoquack101
Location: Cold, grey Indiana!
Contact:

Post by cowsgoquack101 » Mon Mar 17, 2008 8:37 pm

You think that a single handed controller wouldn't cause so much uproar.

User avatar
Felino
Posts: 1010
Joined: Thu Jan 18, 2007 12:51 am
Location: Australia.

Post by Felino » Mon Mar 17, 2008 8:41 pm

It was before that.
Charlie wrote:I always wanted to try wall flips, but I'm too attached to my neck.
Image

User avatar
Bay_Wolf
Senior Member
Posts: 581
Joined: Sun Oct 09, 2005 1:32 pm
Location: Farm Town

Post by Bay_Wolf » Mon Mar 17, 2008 9:33 pm

Felino wrote:It was before that.
Ditto. And it seems to really have sped up now.

Regards,
Bay_wolf.

Electric Rain
Senior Member
Posts: 1911
Joined: Tue Mar 29, 2005 12:39 pm
PSN Username: Denki_no_Ame
Location: What's it to you? Stalker...
Contact:

Post by Electric Rain » Tue Mar 18, 2008 2:26 am

It's been very on and off for me for months now... Hasn't been great these past few weeks... :?
Image

Jongamer
Senior Member
Posts: 2151
Joined: Wed Dec 13, 2006 2:43 pm
PSN Username: Geekystig790
360 GamerTag: Mesu Gitsune
Location: Fairborn, Ohio

Post by Jongamer » Tue Mar 18, 2008 4:46 am

yep Tuesday morning here and the site is back to itself again the servers are running fast again.

User avatar
bacteria
Portablizer Extraordinaire
Posts: 3984
Joined: Fri Apr 20, 2007 12:14 am
Location: Hampshire, UK
Contact:

Post by bacteria » Tue Mar 18, 2008 9:58 am

I couldn't get on yesterday. :(
Image

Electric Rain
Senior Member
Posts: 1911
Joined: Tue Mar 29, 2005 12:39 pm
PSN Username: Denki_no_Ame
Location: What's it to you? Stalker...
Contact:

Post by Electric Rain » Tue Mar 18, 2008 12:43 pm

This thread took me about 500 seconds to load, according to the Fasterfox page load timer, but it still thought it was loading something after 1050 seconds as well... apparently, the pages actually NEVER load fully. :lol:

What kind of bandwidth does this site take up? Can't we get a new server? :(

This page just now "truly" finished loading after 217.422 seconds. Image
Image

User avatar
Tibia
Posts: 1319
Joined: Thu Feb 28, 2008 2:02 pm
PSN Username: Tibia1013
Steam ID: Mulder101361
Location: Istanbul, not Constantinople
Contact:

Post by Tibia » Wed Mar 19, 2008 10:55 am

I haven't been able to get on much for the past few days. It keeps loading, but nothing ever happens. When I do get on, it's extremely slow.

teraflop122
Posts: 1212
Joined: Sat May 21, 2005 9:06 pm

Post by teraflop122 » Wed Mar 19, 2008 4:27 pm

To the best of my memory, the speed of the site tanked when Ben switched to a "better" hosting service. I don't remember what was wrong with the previous host (there WAS something wrong), but nothing's worked right since then.

Post Reply