What the heck?

Includes but not limited to: SNES, Genesis, Sega CD, PlayStation 1, Nintendo 64, Dreamcast, Game Gear and I guess the Virtual Boy.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
budnespid
Posts: 388
Joined: Thu Feb 18, 2010 9:44 pm
Location: South, Deep Deep down South

What the heck?

Post by budnespid » Wed Feb 02, 2011 9:31 pm

Alright, so I relocated my cart slot and all I get is what sounds like half speed audio, and black and white bars on the screen with scrambles. No video at all. I just got this board, and it worked fine in case and caseless. I've tried three different cart slots, desoldered and resoldered the wires, checked numerous times for shorts, and I even got new wire, but I get the same thing every time. It it means anything, it's a rev9-1 and I have it relocated from the back but I don't see how that matters. Also I'm 1337% sure I have the wires soldered to the right spots.

Any ideas?

User avatar
Skyone
Moderator
Posts: 6390
Joined: Tue Nov 29, 2005 8:35 pm
Location: it is a mystery
Contact:

Re: What the heck?

Post by Skyone » Thu Feb 03, 2011 3:21 am

Without further details, it seems as if your relocation wires are 60 yards long.

User avatar
budnespid
Posts: 388
Joined: Thu Feb 18, 2010 9:44 pm
Location: South, Deep Deep down South

Re: What the heck?

Post by budnespid » Thu Feb 03, 2011 8:11 am

They're actually less than 7 inches.

User avatar
Tchay
Posts: 643
Joined: Sun Apr 12, 2009 6:42 pm
Location: Hollywood

Re: What the heck?

Post by Tchay » Thu Feb 03, 2011 11:15 am

...as long as I finish your case before you finish your guts...
Image Image

User avatar
Hrduncan
Portablizer
Posts: 103
Joined: Thu Jul 08, 2010 1:39 pm

What the heck?

Post by Hrduncan » Thu Feb 17, 2011 10:38 am

Check for loose solder on the mobo that may be bridging a connection
Image
check out my blog!

http://hrduncan.blogspot.com/" onclick="window.open(this.href);return false;

Post Reply