need a replacment C26 component for the snes mini board...

Includes but not limited to: SNES, Genesis, Sega CD, PlayStation 1, Nintendo 64, Dreamcast, Game Gear and I guess the Virtual Boy.

Moderator: Moderators

Post Reply
User avatar
Master of Portables
Portablizer
Posts: 335
Joined: Fri Aug 04, 2006 9:48 pm
Contact:

need a replacment C26 component for the snes mini board...

Post by Master of Portables » Fri Sep 08, 2006 8:23 pm

is there any way to get a replacment tiny thing Labled C26 on the snes mini board? or does any one have a dead snes mini board that still has it on there?
<img src="http://img168.imageshack.us/img168/1597 ... sigzg0.png">
ChronoTriggerfan wrote:you should focus all your energy on making a really pretty case
Dragon Force pwns every other band in the world!
:mrgreen:

User avatar
MM007
Moderator
Posts: 1175
Joined: Mon Apr 05, 2004 6:01 pm
Location: In the wilds of suburbia...
Contact:

Post by MM007 » Fri Sep 08, 2006 8:45 pm

It sounds like just a capacitor. you should be able to get a replacement from radio shack easily enough, if you can still read the values.
Warranty-Voiding fun!

Image

User avatar
Master of Portables
Portablizer
Posts: 335
Joined: Fri Aug 04, 2006 9:48 pm
Contact:

Post by Master of Portables » Fri Sep 08, 2006 8:49 pm

oh joy, oh what fun... :shock: how do i do that?
<img src="http://img168.imageshack.us/img168/1597 ... sigzg0.png">
ChronoTriggerfan wrote:you should focus all your energy on making a really pretty case
Dragon Force pwns every other band in the world!
:mrgreen:

User avatar
Kurt_
Portablizer
Posts: 5748
Joined: Thu Nov 24, 2005 10:32 am
Steam ID: kurbert
Location: Ontario, Canada
Contact:

Post by Kurt_ » Sat Sep 09, 2006 10:33 am

I have a broken mini, I'l ship you just the component if you're in canada.
Hey, sup?

User avatar
Master of Portables
Portablizer
Posts: 335
Joined: Fri Aug 04, 2006 9:48 pm
Contact:

Post by Master of Portables » Sun Sep 10, 2006 9:37 am

I am in the US, any way you coul ship it to the US?(I will pay shipping if you want )I woud preferr not just the componet because it is a milimeter thick(tiny)
<img src="http://img168.imageshack.us/img168/1597 ... sigzg0.png">
ChronoTriggerfan wrote:you should focus all your energy on making a really pretty case
Dragon Force pwns every other band in the world!
:mrgreen:

sammy
Posts: 568
Joined: Thu Dec 08, 2005 3:13 pm

Post by sammy » Fri Sep 15, 2006 5:18 pm

Just replace it, C36 is definently a capacitor and it's probably gonna cost you only a few cents in you're regular electronics store. No need to order any by mail.

User avatar
Kurt_
Portablizer
Posts: 5748
Joined: Thu Nov 24, 2005 10:32 am
Steam ID: kurbert
Location: Ontario, Canada
Contact:

Post by Kurt_ » Fri Sep 15, 2006 5:48 pm

Agreed. But nobody knows what its capacity is. I doubt anyone has one of those fancy meters.
Hey, sup?

User avatar
gannon
Moderator
Posts: 6974
Joined: Sun Apr 04, 2004 4:48 pm
Location: Near that one big lake
Contact:

Post by gannon » Fri Sep 15, 2006 7:23 pm

Let me find my schematics and I'll find the value. It'll take a few days to find my schematic files though, might be better to just try to download them.

User avatar
Master of Portables
Portablizer
Posts: 335
Joined: Fri Aug 04, 2006 9:48 pm
Contact:

Post by Master of Portables » Tue Sep 19, 2006 9:43 am

sammy wrote:Just replace it, C36 is definently a capacitor and it's probably gonna cost you only a few cents in you're regular electronics store. No need to order any by mail.
its c (in bold...) 2 6 !!!!!!!!!!
<img src="http://img168.imageshack.us/img168/1597 ... sigzg0.png">
ChronoTriggerfan wrote:you should focus all your energy on making a really pretty case
Dragon Force pwns every other band in the world!
:mrgreen:

User avatar
timmeh87
Senior Member
Posts: 3047
Joined: Mon Nov 14, 2005 10:19 pm
Location: Ontario, Canada

Post by timmeh87 » Tue Sep 19, 2006 12:00 pm

kurt, you dont have to "ship" it, you can just put it in an envelope and mail it. it would cost like a dollar.

anyways, i dont think radio shack sells surface mount capacitors. you might have some trouble putting a normal big one back on there...

does the snes work still? not all the capacitors are necessary
Image

"Linux is only free if your time is worthless"

User avatar
CronoTriggerfan
Moderator
Posts: 4131
Joined: Fri Jan 27, 2006 3:07 pm
Location: University of Michigan - Ann Arbor
Contact:

Post by CronoTriggerfan » Tue Sep 19, 2006 1:44 pm

timmeh87 wrote:anyways, i dont think radio shack sells surface mount capacitors. you might have some trouble putting a normal big one back on there...
You're right on the first point, although I don't see any problems about a through-hole component not fitting on the board; simply extend the leads so they're not in the way, and have it wrap around the mobo.

CTFan
Image

User avatar
Master of Portables
Portablizer
Posts: 335
Joined: Fri Aug 04, 2006 9:48 pm
Contact:

Post by Master of Portables » Fri Sep 22, 2006 11:51 am

I want to try any thing to make it work, (it took me 2 days to relocate the cart slot the fisti get it to work, I can stuff it into the case and its done:D time, 1 day for the second time...)And I have everything hooked up, one
<img src="http://img168.imageshack.us/img168/1597 ... sigzg0.png">
ChronoTriggerfan wrote:you should focus all your energy on making a really pretty case
Dragon Force pwns every other band in the world!
:mrgreen:

Post Reply