Computer HArddrive

Do you have a technical question that doesn't really fit a specific console? Want some general info on electronics, hacking, making cookies, etc? Here's the place to ask! Go nuts.

Moderator: Moderators

Post Reply
parkie
Posts: 72
Joined: Thu Apr 12, 2007 11:42 pm
Location: Australia

Computer HArddrive

Post by parkie » Sat Jul 07, 2007 8:22 pm

Well i got a new 320gb hdd :D with the thoughts that i was going to make 3 partitions one for all my crap, one for xp, one for ubuntu. So i threw it in and then started to install xp frist. But it said the hdd was 120 gb!
So i was hmm i will just make a 20 gb one out of the '120gb ' and then do all the rest of the partition later in linux . So i got both installed and had to set up the GRUB bootloader again and stuff and it screw up . Long story short i had to do this like 4 times now i am sick of trying to get this duel boot working good cause xp doesn't see any of the hdd, mainly my stuff one which is fat32. So i am going to Just install xp on the 320gb but i dunno how to get ALL THE 320gb, seeing it only sees 120 :(

User avatar
vskid
Senior Member
Posts: 6314
Joined: Fri Mar 25, 2005 8:25 am
Steam ID: vskid3
Contact:

Post by vskid » Sat Jul 07, 2007 10:36 pm

I think you need some update, doing the automatic updates should get you it. I think SP1 or SP2 had it, but I'm sure you can find the individual update if you don't want to use Service Packs.
Image

Harshboy
Portablizer
Posts: 3610
Joined: Tue Oct 11, 2005 3:44 pm

Post by Harshboy » Sat Jul 07, 2007 10:40 pm

You need SP2 Installed, try slipstreaming SP2 :wink: (Google)

parkie
Posts: 72
Joined: Thu Apr 12, 2007 11:42 pm
Location: Australia

Post by parkie » Sat Jul 07, 2007 11:16 pm

oh ok, thanks guy (Y) :D

Post Reply