Ipod classic keeps pausing, is it the headphone input?

Do you have a technical question that doesn't really fit a specific console? Want some general info on electronics, hacking, making cookies, etc? Here's the place to ask! Go nuts.

Moderator: Moderators

Ipod classic keeps pausing, is it the headphone input?

Postby HardcoreLewscher » Tue Nov 08, 2011 10:05 am

Hey guys, I havent been here in a long time but havent had the time to do anything lately. :(
My 80Gb Ipod Classic keeps pausing (not the pause button because it happens when its on hold too) and so I feel its the feature where when the headphone is pulled out, it pauses. I dont know how it works but im wondering if I can fix this, anyone have helpfull information?
Many thanks. :)
\¯\/¯/ |¯|)¯) /¯/\¯\ \¯\/¯/
/_/\_\ |_|)_) \_\/_/ /_/\_\
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
User avatar
HardcoreLewscher
 
Posts: 53
Joined: Tue Dec 15, 2009 11:10 am

Re: Ipod classic keeps pausing, is it the headphone input?

Postby jdmlight » Tue Nov 08, 2011 7:39 pm

Did you try another pair of headphones first?
--John (and please call me John, it's really weird to be called by my username)
Fight MS Paint abominations! If you don't have a camera, go here, and pick something 3 megapixels or higher.
User avatar
jdmlight
 
Posts: 795
Joined: Thu Dec 27, 2007 11:17 pm
Location: A boring suburb of Chicago.

Re: Ipod classic keeps pausing, is it the headphone input?

Postby HardcoreLewscher » Tue Nov 22, 2011 11:38 am

jdmlight wrote:Did you try another pair of headphones first?

ive used my smaller 4th gen nano and the headphones work fine, ill try my sisters headphones now with the classic around the house and let you know.

*** Little wonder and fine, nothing like riding my bike or walking all over college, but seems to be ok..
\¯\/¯/ |¯|)¯) /¯/\¯\ \¯\/¯/
/_/\_\ |_|)_) \_\/_/ /_/\_\
(\__/)
(='.'=)
(")_(")
User avatar
HardcoreLewscher
 
Posts: 53
Joined: Tue Dec 15, 2009 11:10 am

Re: Ipod classic keeps pausing, is it the headphone input?

Postby Lacib » Sat Jan 14, 2012 8:58 pm

It doesn't look like the problem is in headphones. Might it be some issue with software here?
Lacib
 
Posts: 1
Joined: Mon Jan 09, 2012 10:31 am


Return to Technical Questions and Answers

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest